Welkom in Kaapverdië

Bem Vindo a Cabo Verde

Midden in de Atlantische Oceaan,
op slechts 5,5 uur vliegen van Brussel vindt u Kaapverdië.

25 – 30 °C

gemiddelde temperatuur

350 Dagen

zon per jaar

5,5 Uur

vliegen van Brussels Airport

Over de Kaapverdische eilanden

De tropische eilandengroep heeft een heerlijk klimaat en een gematigde temperatuur van gemiddeld 26 °C, de ideale vakantiebestemming voor een zonvakantie dus,
in de zomer én in de winter. Denk: parelwitte stranden, helderblauw zeewater en een no stress-sfeertje dat u in minder dan geen tijd volledig relaxt.

Wat maakt Sal zo uniek?

Sal heeft een oppervlakte van 216 km² en telt 35.000 inwoners. Santa Maria is de hemelse locatie van Serena Bay. Eindeloze stranden gekoppeld aan het perfecte klimaat zorgen voor het ultieme vakantiegevoel.

Sociaal, politiek en economisch

Het meest bekende toeristische eiland is zonder twijfel Sal. De lokale bevolking, die deels leeft van het groeiende toerisme, is er vriendelijk en gastvrij. De politiek is er stabiel en bovendien spelen er tussen de escudo – de lokale munteenheid – en de euro geen wisselkoersen.

Wat is er te doen in de buurt?

Het bruisende stadje Santa Maria heeft een idyllische boulevard en een 8 kilometer lang hagelwit strand, omgeven door helderturquoise water.
Sal staat verder gekend als een luxeoord voor watersporters: surfen, duiken, kiten, zeilen… En wie dacht dat men enkel in de Dode Zee kon drijven, zit er helemaal naast: het zoutmeer Pedra De Lume is een bezoek meer dan waard. Maar er is natuurlijk nog meer te doen: zo kijkt u in The Blue Eye in het prachtige oog van Moeder Natuur…

 

Afspraak maken?

Neem vandaag nog contact op met onze experts voor
een afspraak.

Inschrijven infosessie

Kom naar één van onze privé-sessies over investeren
in Kaapverdië.

Kaapverdië, het project

Een vakantieverblijf op maat van uw wensen

Lees meer

Waarom investeren?

Veilig en rendabel investeren? Het kan, in Kaapverdië!

Lees meer