Investeer in een eigen
vakantieverblijf onder
de zon in Serena Bay

Investeer in Serena Bay
op het Kaapverdische eiland Sal

Op zoek naar een veilig en rendabel project om uw spaargeld in te investeren? Naar een zonnige uitvalsbasis wanneer u behoefte heeft aan vakantie? In Serena Bay op het Kaapverdische eiland Sal investeert én geniet u zonder zorgen. Profiteer van 5% huuropbrengst per jaar, 15 jaar lang gegarandeerd.

Bem Vindo a Cabo Verde

Op slechts 5,5 uur vliegen van Brussel vindt u het Kaapverdische eiland Sal. Een vakantieoord dat bij een breed publiek aan populariteit wint. En terecht. Eindeloze stranden gekoppeld aan het perfecte klimaat zorgen voor de ideale bestemming voor een zonvakantie, in de zomer én de winter.

Een veilige, rendabele investering

Het verhuur en het onderhoud liggen volledig in de handen van een professionele uitbater. Zo geniet u niet alleen van een zalig vakantieverblijf, maar ook van een investering zonder zorgen. Investeren in volle eigendom kan al vanaf € 190.000.

Meer weten?

Ontdek alle investeringstypes

Wat zijn de investeringsmogelijkheden? In Serena Bay vindt u voor elk wat wils.

Op de site heeft u toegang tot alle faciliteiten. Sporten, aan het zwembad relaxen of uitgebreid tafelen. De veelzijdigheid van de site is één van de belangrijkste troeven van Serena Bay.
Heeft u specifieke vragen of bent u op zoek naar investeringsadvies?

Alle details zelf ontdekken?

Per investeringstype vindt u een projectbrochure. Zo komt u alles te weten over het vakantieverblijf dat perfect bij uw wensen en behoeften aansluit.