Geniet van een eigen
vakantieverblijf onder
de zon in Serena Bay

Ontdek de investeringsmogelijkheden

Droomt u van een zonnige uitvalsbasis waar u tijd kunt doorbrengen met vrienden en familie, zonder stress, deadlines en to-do-lijsten?

In Serena Bay, een luxueus totaalproject op het Kaapverdische eiland Sal, vindt u het vakantieverblijf dat bij uw wensen aansluit. Als eigenaar in volle eigendom geniet u van een deugddoende vakantie, terwijl een professionele uitbater de verhuur in handen heeft wanneer u er niet bent.

Kom tot rust in Serena Bay

In Serena Bay is het puur genieten. De temperaturen op de Kaapverdische eilanden halen dagelijks gemiddeld 26°C. Sal is aantrekkelijk door tal van natuurbezienswaardigheden en ook voor watersporters is het een populair luxeoord. Tal van faciliteiten maken Serena Bay bijzonder veelzijdig:
  • Bars en gastronomische restaurants
  • Verschillende sport- en wellnessfaciliteiten
  • Moderne haven met plaats voor 150 jachten
  • Bruisend shoppingcenter

Investeren zonder zorgen

Vanaf €250.000 wordt u volledig eigenaar van uw vakantieverblijf waar u tot 6 maanden zelf kunt verblijven. Voor de overige periodes hoeft u zich geen zorgen te maken. Net zoals het onderhoud, is de verhuur in handen van een professionele uitbater.

Wenst u investeringsadvies op maat?

Zorgeloos investeren in uw eigen vakantieverblijf?

Wilt u meer weten over de locatie, het project en de investeringsmogelijkheden van Serena Bay? Per investeringstype vindt u een projectbrochure met alle details.